Alt om skærmoptagelse

Vi giver dig ikke kun et overblik over dine hjemmesidebesøgende. Med Leadinfo kan du også se hver Leads detaljerede browsingaktivitet. Hermed kan du spotte brugere, som viser købsintentioner fra begyndelsen.

Hvad er skærmoptagelser?

Med skørmoptagelse kan du få indsigt i den eksakte købsadfærd hos dine hjemmesidebesøgende. I optagelsen vil du se, hvor dine besøgende bevæger deres mus henad samt, hvad de klikker på derinde. Brug denne information til at forbedre din call-to-action på hjemmesiden og hjælpe leads med at finde det, som de har brug for!

Godt at vide: Skørmoptagelser er ikke en del af dit standard Leadinfo-abonnement. Hvis du gerne vil bruge denne tilføjelse, så skal den tilkøbes derudover. Kontakt vores team via support@leadinfo.com, og hør mere om prisen på dette!

Hvordan kan jeg afspille en optagelse?

Ved siden af hver brugersession under virksomhedsprofilen, vil du se knappen "Vis optagelse"Når du klikker på denne, så vil vores Leadinfo Afspiller åbne i et nyt vindue.

Under afspilningen af din skærmoptagelse vil du kunne spole frem og undgå at se de perioder, hvor der ikke sker så meget. Det kan skyldes, at vedkommende er gået væk fra siden i en periode. Det foregår med knappen "Spring over inaktivitet".

Med knapperne 1x2x4x og 8x kan du styre hastigheden på optagelsen!

Kan jeg se tidskoder på optagelsen?

På højre side af optagelsen finder du sekvenserne for din optagelse. Dette inkluderer information omhandlende, hvilke side samt hvor længe den gældende side er blevet besøgt.

Hvordan kan jeg sende optagelsen til mine kolleger?

Du kan nu sende optagelsen til dine kolleger! Øverst finder du en knap, hvor du kan dele netop skærmoptagelsen. Kopiér URL, og send den til alle de kolleger, som skal bruge den. Du behøver ikke være bruger for at se den.

Tilføj skærmoptagelse til din konto!

Denne geniale funktion er ikke inkluderet i vores standardabonnement. Du kan tilkøbe denne funktion som et tilføjelsesprodukt til dit nuværende abonnement i vores portal. Den månedlige omkostning er baseret på antallet af virksomheder, som vi identificerer pr. måned.

Med kun få klik kan du købe skærmoptagelse og tilføje det til din konto!