Alles over schermopnames!

Via Leadinfo zie je niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, maar zie je ook precies hoe jouw websitebezoeker interacteert met je website! Hierdoor kun je de koopintentie van leads eerder identificeren.

Wat zijn schermopnames?

Met schermopnames zie je precies het gedrag van jouw websitebezoeker. In de opname zie je precies waar de websitebezoeker zijn/haar muis naar toe beweegt en waar ze op hebben geklikt! Gebruik deze informatie om jouw call-to-actions op de website te verbeteren en om ervoor te zorgen dat jouw leads de informatie vinden die ze nodig hebben.

Hoe werken schermopnames?

In het bedrijfsprofiel zie je naast iedere gebruikerssessies de knoop "Toon opname". Wanneer je op de knop klikt, kijk je een opname terug van wat de websitebezoeker precies heeft gedaan op jouw website!

In de video player van de schermopname zie je rechtsonder in je scherm verschillende knoppen. De knop "Inactief overslaan" kun je aanzetten om de inactieve momenten van jouw websitebezoekers over te slaan. De inactieve momenten zijn de momenten waarbij jouw website bezoeker wegklikt van jouw website.

Met de knoppen 1x, 2x, 4x en 8x kun je de snelheid van de opname bepalen.

Schermopnames toevoegen aan je account!

Deze toffe functionaliteit is niet standaard inbegrepen bij een Leadinfo abonnement. Je kunt via de portal schermopnames aanschaffen als add-on op je huidige abonnement. De maandelijkse kosten zijn gebaseerd op het aantal bedrijven die wij per maand kunnen herkennen.