Bulk-tagging

Med den funktion, som vi har valgt at kalde bulk-tagging, så kan du helt automatisk give tags til dine leads! Så hvis du gerne vil tagge alle dine kunder på en gang eller, hvis du flytter fra en andet leadgenererende værktøj til vores, så er det en god idé at anvende bulk-tagging.

Hvordan fungerer bulk-tagging?

For at tagge dine leads skal du uploade en fil med forskellige datapunkter. Leadinfo vil derefter søge efter hjemmesidebesøgende, der passer til den givne information i filen. Du skal inkludere mindst én af følgene kolonner:

• Domæne
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Landekode (ISO Alpha 2)

• Handelskammernummer

Note 📝 Landekoden er den eneste, som er et krav hver gang. Men des mere information du giver, jo bedre kan vi skabe et match. Husk, at den uploadede fil også skal overholde disse krav til filen.

For at uploade filen skal du gå til "indstillinger" i portalen og vælge "bulk-tagging" i menuen til venstre og klikke på "Importér fil".

En pop-up vil komme frem, hvor du kan uploade din fil. Her kan du også vælge det tag, som du gerne vil tildele virksomhederne - start herefter importeringen.

Og så er du klar! Alle virksomheder i filen, som har besøgt din hjemmeside eller vil besøge den i fremtiden, vil modtage det valgte tag.

Vi tilbyder også muligheden for at fjerne et tag eller virksomheder, som du har uploaded. Her skal du blot klikke på knappen ved siden af den uploadede fil.

Status på filen

Du kan tjekke status på hver af de uploadede filer og se, om filen er blevet importeret, eller om intet kunne matches. Følgende er de forskellige statusmuligheder:

Afventer behandling:
Systemet behandler i øjeblikket andre filer først
Behandler: Systemet behandler stadigvæk filen
Intet match:
Data er enten forkert eller har mangler for, at Leadinfo kan lave et match med en virksomhed
Succesful:
Filen er blevet uploaded korrekt, og virksomheder er blevet tagget.
Tag fjernet:
Tagget er blevet fjernet fra virksomhederne.

Krav til filen

Jo flere informationer du har med i filen, des bedre muligheder har vi for at matche data. Hvis du ikke har den nødvendige information til en af de nævnte kolonner, så skal du stadig have overskriften på kolonnen. Husk du altid skal have landekoden med i filen - uden denne kan vi ikke uploade filen korrekt.

Foruden nævnte data, så skal du også huske følgende:

• Den skal være en .csv-fil
  • Den skal kun have et ark
  • Den skal have mindre end 250000 rækker og 1000 kolonner
  • Den skal være mindre end 16 MB
  • Den skal være UTF-8 kodet, hvis udenlandske sprogtegn er inkluderet
  • Den skal indeholde alle nødvendige overskrifter

Vi har gjort det nemt for dig, og du kan derfor herunder finde vores skabelon. Husk at fjern eksisterende eksempler.