Eksportér data fra en bestemt periode

Hvis du anvender Leadinfo i en periode, så vil du opdage, at mængden af data i din Eksport hurtigt kan blive en stor mundfuld. Derfor kan du med fordel anvende forskellige filtre for at indskrænke mængden af data i din eksportering. Du kan filtrere baseret på Tags, besøgte sider og vigtigst af alt - du kan udvælge en specifik periode.

Sådan eksporterer du data fra en specifik periode

I venstre side af portalen kan du vælge de datoer, som du gerne vil se nærmere på og eksportere. Herefter vil Leadinfo give dig al data fra den givne periode.

For at eksportere data fra den valgte periode skal du klikke på de tre prikker under "Kundeperiode". Her kan du vælge, hvilken periode du gerne vil have med i den eksporterede fil.

Når du har udvalgt alle de filtre, så skal du klikke på "Eksportér # virksomheder". Herefter vil en csv. fil med en masse data blive downloadet.