Google Data Studio-integration

Få indholdsrige dashboards ved at bruge data fra Leadinfo

Tilføj Leadinfo til dine Data Studio-rapporter og visualisér data til dine B2B-besøgende. Du kan nemt tilføje Leadinfo til din Google Data Studio på to måder:

1. Fra din Google Data Studio Rapport

2. Fra din Leadinfo Portal

Følg nedenstående trin for at begynde dine rapporter!

Tilføj Leadinfo til din rapport fra Google Data Studio

Step 1: Fra din tomme rapport i Google Data Studio skal du klikke på "Tilføj data"

Step 2: Søg efter Leadinfo, klik for at skab forbindelse, og giv Data Studio tilladelse til at skabe forbindelsen.

Step 3: Når du har givet Data Studio adgang til din Leadinfo data, skal du vælge den trackingkode, som du gerne vil importere data fra, og klik på "Tilføj" i nederste højre hjørne.

Step 4: Denne data vil blive tilføjet i din rapport. Det giver dig dybdegående rapporter, som er baseret på data fra dine hjemmesidebesøgende.

Tilføj Leadinfo til din rapport fra Leadinfo

Step 1: Gå til indstillinger i Portalen og vælg "Google Data Studio" i venstre side af menuen.

Step 2: Klik på "Forbind Google Data Studio" og du vil blive videresendt til Leadinfos side i Google Data Studio Store.

Step 3: Giv Google Data Studio adgang til din Leadinfo Data ved at anvende dine brugeroplysninger, og klik herefter på "Forbind" i øverste højre højrne.

Step 4: Gennemgå de forskellige målinger, som vil blive importeret i din rapport. Her kan du også ændre navnene, hvis du har brug for det.

Step 5: Klik på "Lav Rapport" i øverste højre hjørne og begynd arbejdet med din nye rapport!

Leadinfo Tip 💡 Brug din Google Data Studio Skabelon for at få et frit dashboard med forståelige grafer og tabeller.