Hvordan anmoder jeg om et nyt kodeord?

På login-siden i vores portal har du muligheden fir at klikke på "glemt kodeord?". Her kan du indtaste din e-mailadresse. Herefter vil du modtage en e-mail med muligheden for at ændre dit kodeord.

OBS: Glem ikke at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke.

Hvis du gerne vil ændre dit kodeord, men er du stadig logget ind på Leadinfos portal? Klik på domænenavnet i øverste højre hjørne. Under denne menu kan du logge ud.