1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installerer jeg Leadinfos tracking kode på min Wix-side?

Hos Wix er det muligt at installere brugerdefinerede trackingkoder på din hjemmeside. Du skal blot følge nedenstående trin, så du kan installere Leadinfo og komme i gang med at bruge værktøjet!

Step 1: Kopiér trackingkoden fra Leadinfo. Denne kode finder du under "Manuel installering".

Step 2: Gå til Wix og find "Indstillinger" på dit dashboard.

Step 3: Klik på "Brugerdefineret kode" under den udvidede sektion.

Step 4: Klik på "+Tilføj brugerdefineret kode" øverst til højre.

Step 5: Indsæt den kopierede kode fra step 1 i tekstboksen.

Step 6: Giv koden et unikt navn, så du hurtigt kan finde den senere.

Step 7: Vælg en mulighed under "Tilføj kode til sider".

• Alle sider: Denne tilføjer koden til alle din hjemmesides sider inklusiv fremtidige, nye sider. Vælg derudover, om koden skal loades en gang per besøg eller på hver side, som den besøgende klikker sig frem til.
  • Specifikke sider: Brug dropdown-menuen til at vælge relevante sider, som trackingkoden skal være aktiv på.

Step 8: Placér koden i Headeren og klik på "Tilføj".

Herfra er du klar til at genkende virksomheder, som besøger din hjemmeside. Du kan finde dette i din indbakke i Portalen.

Trackingkoden vil være aktiv med det samme, så du kan komme i gang med at få udbytte af dit Leadinfo abonnement.

Er du ny hos Leadinfo? Du vil få adgang til resten af Portalen, så snart vi har registreret den første virksomhed, der besøger din hjemmeside!