1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installerer jeg trackingkoden fra Leadinfo på min Joomla!-hjemmeside?

Du kan med kun få trin installere din trackingkode fra Leadinfo på din Joomla!-hjemmeside. Så snart du har installeret din trackingkode, kan du begynde at identificere besøgende på din side.

Step 1: Download din Joomla! Zip-fil her.

Step 2: Log ind på Joomla!

Bruger du Joomla! V3? Så gå til step 3a. Hvis du bruger Joomla! V4, skal du gå til step 3b.

Step 3a: Gå til "Udvidelser" i topmenuen og klik på "Administrér" (manage).

Step 3b:
Gå til "Indstillinger" og klik på "Installér". Herfra skal du klikke på "Installér udvidelse".

Step 4: Upload filen, som du downloadede under første trin under via "Upload pakke-fil".

Step 5: Gå til Leadinfo Portalen og find "Indstillinger". Klik på hjemmeside under "Trackers" og kopiér det unikke Side-ID, som begynder med LI-xxx.

Step 6: Gå tilbage til Joomla!, og i topmenuen skal du klikke på "Udvidelser" og vælge "Plugins". Klik på Leadinfo-pluginnet og placér det kopierede side-ID fra step 5.

Step 7: Husk at ændre status til "Aktiveret", og gem dine ændringer. Herfra vil du kunne begynde at identificere og genkende de virksomheder, der besøger din hjemmeside.

Nu kan du begynde at opsætte din Leadinfo Portal eller tilmelde dig vores produkt demo og lære Leadinfo godt at kende.