Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?

Se og redigér nemt dine betalingsoplysninger i vores portal.

Når du er kunde hos Leadinfo, så kan du finde dine fakturainformationer under "Indstillinger" i portalen. Her kan du tilpasse informationerne, tilføje faktureringskontakter eller anmode om en ny betalingsmetode. I denne artikel forklarer vi dig hvordan.

Hvor finder jeg mine betalingsoplysninger?

For at se et overblik over dine fakturer, skal du gå til "Indstillinger" og herefter finde "Konto & Fakturering" i venstre side.

Hvad kan jeg redigere?

Virksomhedsinformationer

Her finder du en oversigt over dine betalingsoplysninger. Dette inkluderer virksomhedsnavn og faktureringsadresse. Hvis du gerne vil redigere disse oplysninger, så skal du trykke på "Redigér".

Faktureringskontakter

Dine fakturer bliver sendt på e-mail på faktureringsdatoen. Dette bliver sendt til den mail, som du har opgivet, da du påbegyndte din abonnement. Du kan tilføje flere e-mailadresser, hvis det er nødvendigt.

Betalingsmetode

Da du påbegyndte dit abonnement hos Leadinfo, valgte du en betalingsmetode. Hvis du gerne vil ændre denne eller dine bankoplysninger, så skal du klikke på "Redigér" øverst til højre. Dine ændringer træder i kraft med det samme.

Download fakturer

Du kan også downloade din fakturer direkte fra portalen. Klik her for mere information om, hvordan du gør det.