1. Hjem
  2. Opstart af Leadinfo
  3. Hold din indbakke overskuelig ved at skjule bestemte virksomheder

Skjul uinteresserede virksomheder

Du kan nemt skjule virksomheder i din indbakke via tags!

Besøger dine konkurrenter konstant din hjemmeside? Eller er dit produkt eller ydelse kun interessant for en bestemt type virksomhed? Du vil måske gerne skjule bestemte virksomheder, som ikke er interessante for dig.

I denne artikel vil vi forklare følgende:

• Skjul ikke interessante virksomheder for alle brugerne af din konto.
  • Skjul ikke interessante virksomheder for din egen bruger

Skjul virksomheder for alle brugere på din konto

Som standardindstilling har vi allerede lavet nogle tags i din indbakke. En af disse tags hedder "Skjult". Når du giver dette tag til en virksomhed, så vil denne være skjult for alle brugerne af din konto.

Der er to forskellige måder. hvorpå du kan tildele tags til en virksomhed. Manuelt eller automatisk.

Manuelt via din indbakke
For at tildele et tag til en virksomhed manuelt, skal du i din indbakke klikke på den virksomhed, som du gerne vil skjule. I deres virksomhedsprofil skal du klikke på "+Tilføj tag" og søge efter tagget "Skjult". Når du har tilføjet tagget til virksomheden, vil den være skjult for dig og dine kolleger.

Automatisk via en trigger

Hvis du gerne vil skjule flere forskellige virksomheder, så er det lettere at give en tag via en trigger automatisk. En trigger består af en sæt regler, som din hjemmesidebesøgende skal kunne overholde for at være interessant. Hvis den besøgende kan imødekomme reglerne, så vil handlingen blive aktiveret.

Gå til "Trigger" og bestem, hvilke regler som dine hjemmesidebesøgende skal overholde. Vælg "Tildel tag" under "Handling" og vælg det korrekte tag fra menuen. Du kan finde mere information om, hvordan du opsætter dine trigger her i Hjælpecenteret.

Skjul kun virksomheder på din bruger

For at lave en indbakke med kun de virksomheder, som du gerne vil følge op på, kan du skjule de resterende i din indbakke. Det er altså kun din indbakke, som vil blive påvirket af dette. Således vil din kolleger stadig se de virksomheder i deres indbakke.

Følg disse trin for at skjule virksomheder i din indbakke.

1. Lav tagget "Ikke interessant"

2. Skjul tagget i din indbakke

3. Forbind tagget til en virksomhed

Step 1: Lav tagget "Ikke interessant"

Som standardindstilling har vi allerede tilføjet tags til din indbakke. Et af disse tags er "Ikke interessant". Du kan altid lave nye tags, så de matcher dine behov i menuen til venstre.

Step 2: Skjul tagget i din indbakke

Når du har lavet dette tag, kan du finde det direkte i din venstre menu. For at skjule dette tag i din indbakke skal du føre musen over tagget og klikke på de tre prikker. Her kan du vælge "Skjul" under "Tags i indbakke".

Step 3: Forbind tagget til en virksomhed

Det sidste step er at forbinde virksomheden, som du gerne vil skjule, med tagget "Ikke interessant". Det kan du gøre på to måder:

Manuelt via din indbakke

Du skal klikke på den virksomhed i din indbakke, som du gerne vil skjule. Under virksomhedsprofilen kan du klikke på "+Tilføj tag" og søge efter tagget "Ikke interessant". Når du har tilføjet tagget til virksomheden, vil virksomheden blive skjult i din indbakke.

Automatisk via en trigger

Hvis du gerne vil skjule flere forskellige virksomheder, så er det lettere at give en tag via en trigger automatisk. En trigger består af en sæt regler, som din hjemmesidebesøgende skal kunne overholde for at være interessant. Hvis den besøgende kan imødekomme reglerne, så vil handlingen blive aktiveret.

Gå til "Trigger" og bestem, hvilke regler som dine hjemmesidebesøgende skal overholde. Vælg "Tildel tag" under "Handling" og vælg det korrekte tag fra menuen. Du kan finde mere information om, hvordan du opsætter dine trigger her i Hjælpecenteret.