1. Helpcenter
  2. Van start met Leadinfo
  3. Stap 2: Verberg bedrijven in je inbox

Verberg bedrijven die niet interessant zijn

Verberg bedrijven in je inbox met labels!

Zie je dat een concurrent telkens jouw website bezoekt? Of zijn jouw diensten niet interessant voor eenmanszaken? Je inbox kan door dit soort bedrijven erg onoverzichtelijk worden. In dit artikel leggen we uit hoe jij via een paar stappen deze bedrijven kunt verbergen uit jouw inbox.

In artikel leggen we uit hoe je:

Verberg bedrijven voor elke gebruiker in je account

Wij hebben standaard al wat labels toegevoegd aan jouw inbox. Waaronder ook het label "Verborgen". Wanneer je dit label toewijst aan het bedrijf, wordt het bedrijf direct verborgen voor elke gebruiker in je account.

Je kunt op twee manieren labels toewijzen aan bedrijven. Handmatig of automatisch.

Handmatig vanuit je inbox

Om handmatig labels toe te wijzen aan bedrijven, klik in de inbox op het bedrijf dat je wilt verbergen. In het bedrijfsprofiel klik je linksboven op "+ Label toevoegen" en zoek je naar het label "Verborgen". Zodra je het label hebt toegevoegd, wordt het bedrijf verborgen in je inbox.

Automatisch via een trigger

Wil je meerdere bedrijven verbergen? Dan is het makkelijker om labels automatisch via een trigger toe te wijzen aan bedrijven. Via een trigger geef je een set regels mee waar een websitebezoeker aan moet voldoen. Zodra er een bezoeker aan deze regels voldoet, wordt er een actie uitgevoerd.

Ga naar "Trigger" en bepaal de regels waar de websitebezoeker aan moet voldoen. Vink vervolgens "Label toewijzen" aan onder "Actie", en selecteer de juiste label.

Meer informatie over het instellen van triggers vind je hier.

Verberg bedrijven alleen in jouw inbox

Maak je inbox overzichtelijk door alleen bedrijven te tonen die voor jou interessant zijn. Hierdoor zien je collega's alle bedrijven in de inbox en kun jij je focussen op de bedrijven die jij wilt opvolgen.

Volg onderstaande stappen om de bedrijven te verbergen in je inbox

1. Maak het label "Niet interessant" aan

2. Verberg het label in het overzicht

3. Koppel het label aan een bedrijf

Stap 1: Maak het label "Niet interessant" aan

Wij hebben standaard al wat labels toegevoegd aan jouw inbox. Waaronder ook het label "Niet interessant". Mocht je een nieuwe label willen aanmaken kun je dit links in het menu doen door te klikken op "+Label toevoegen".

Stap 2: Verberg het label in het overzicht.

Zodra je het label aangemaakt hebt, kun je deze direct in het linkermenu terug vinden. Je kunt het label verbergen in je inbox door met je muis over het label heen te gaan en op de 3 punten klikken. Hier selecteer je "Verbergen" onder "Labels in inbox".

Stap 3: Koppel het label aan een bedrijf

Nu hoef je alleen nog maar de bedrijven het label "Niet interessant" te geven en ze zijn verborgen in je inbox. Dit kun je op twee manieren doen.

Handmatig vanuit je inbox

Klik in je inbox op het bedrijf dat je wilt verbergen. In het bedrijfsprofiel klik je linksboven op "+ Label toevoegen" en zoek je naar het label "Niet interessant". Zodra je het label hebt toegevoegd, wordt het bedrijf verborgen in je inbox.

Automatisch via een trigger

Wil je meerdere bedrijven verbergen? Dan is het makkelijker om labels automatisch via een trigger toe te wijzen aan bedrijven. Via een trigger geef je een set regels mee waar een websitebezoeker aan moet voldoen. Zodra er een bezoeker aan deze regels voldoet, wordt er een actie uitgevoerd.

Ga naar "Trigger" en bepaal de regels waar de websitebezoeker aan moet voldoen. Vink vervolgens "Label toewijzen" aan onder "Actie", en selecteer de juiste label.

Meer informatie over het instellen van triggers vind je hier.