1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Tilføj Leadinfo til din privatlivspolitik

Tilføj Leadinfo til dit cookiebanner

Når du bruger en cookiebanner-løsning, skal dine hjemmesidebesøgende acceptere dine cookies, før gældende trackers bliver aktive. Hvis du gerne vil tilføje Leadinfo til dit cookiebanner, så har du brug for nogle informationer fra vores side af.

Disse informationer kan du finde i tabellen herunder. Hvis din cookiebanner-løsning tilbyder muligheden for at tilføje brugerdefinerede trackers, så kan du bruge nedenstående informaton og tilføje Leadinfo til dit cookiebanner.

Cookieudbyder:

Leadinfo B.V.

Beskrivelse:

Leadinfo placerer to cookies, der ku giver DIN VIRKSOMHEDS NAVN indsigt i adfærden på din hjemmeside. Disse cookies bliver ikke delt med andre parter.

Værtsdomæne:

www.leadinfo.com/da/

Cookienavn:

_li_id

_li_ses

Varighed:

_li_id vil blive gemt i to år.

_li_ses bliver kun brugt i nuværende session

Fortrolighedserklæring:

https://www.leadinfo.com/en/privacy/