Triggers: Trigger på en bestemt kilde

Leadinfo giver dig værdifuld indsigt på din hjemmesidebesøgendes kilde. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan opsætte en trigger baseret på en bestemt kilde.

Besøgende kommer til din hjemmeside via forskellige kanaler. En kommer måske fra Google Ads, mens en anden måske komme fra en bestemt kampagne. Du kan nemt filtrere din indbakke baseret på en bestemt kanal eller kilde. Men hvis du gerne vil være mere specifik, så kan du opsætte en trigger baseret på, hvordan den gældende besøgende kom frem til din hjemmeside. Vi forklarer dig hvordan herunder.

Opsæt din trigger

Step 1: I Leadinfos portal skal du finde "Triggers" og lave en ny trigger.

Step 2: Bestem dig for, hvilken kanal eller kilde, som din nye trigger skal baseres på. Se længere nede alle de forskellige muligheder du har for at skabe en trigger baseret på kilden bag.

Step 3: Vælg, hvilken handling du gerne vil have. Du kan f.eks. tildele et tag eller få en notifikation via e-mail.

Og det var dét! Du har nu succesfuldt opsat en trigger baseret på den kilde, hvorfra den besøgende kom til din hjemmeside.

Trigger-muligheder

Medie

Du kan lave triggers baseret på, hvilket medie den besøgende er kommet fra. For at opsætte dette skal du bruge reglen "Medie". Du har her forskellige muligheder at vælge imellem.

• Direkte - virksomheden har besøgt din hjemmeside direkte.
  • Henvisning - en anden hjemmeside har henvist den besøgende til din side.
  • E-mail - besøg via et link i en e-mail.
  • Betalt Søgning - besøg via en digital reklame.
  • Organisk Søgning - besøg via en søgemaskine.
  • Social - besøg via et socialt medie.

Medie: Henvisning

Brug reglen "Medie: Henvisning", når du gerne vil trigger på en bestemt hjemmeside, der refererer til dine hjemmesidebesøgende. Indtast URL'en, som har været henvisningen til besøget. Dette kan være hvilken som helst hjemmeside, som ledte den besøgende virksomhed hen til din hjemmeside.

Medie: Betalt søgning

For at lave en trigger baseret op din betalte kampagne skal du bruge reglen "Medie: Betalt søgning". Vælg det betalte medie, som din trigger skal baseres på. Det kan være hvilken som helst reklame, som henviser til en side på din hjemmeside.

Medie: Organisk søgning

Organisk søgning bliver brugt, når besøgende kommer frem til din hjemmeside via en søgemaskine. Du kan vælge flere søgemaskiner som f.eks. Google, Bing og Yahoo!

Medie: Social medie søgning

I dag er sociale medier er en almindeligt brugt metode for at skabe trafik til din hjemmeside. Hvis du gerne vil have indsigt i de virksomheder, som besøger din hjemmeside gennem et opslag på en af dine sociale medie-konti, så skal du bruge reglen "Medie: Social". Leadinfo ser på de største platforme.