Wil je in één mail zien welke bedrijven jouw website hebben bezocht? Dan kun je per dag, per week of per maand e-mailrapportages naar jouw inbox versturen. In de e-mail vind je een overzicht van de bedrijven die jouw website hebben bezocht in de afgelopen periode.

Je ziet een overzicht van de bedrijfsnamen, het aantal pagina's, en de leadscore van het bedrijf. In de e-mail kun je tot 50 verschillende bedrijven zien.

Het instellen van e-mailrapportages is in binnen een paar klikken gedaan.

• Ga naar "Instellingen"

• Selecteer onder "E-mailrapportages" de frequentie van de e-mailrapportages

Deze instellingen gelden alleen voor jouw account. Wanneer collega's ook e-mailrapportages willen ontvangen, moeten zij dit zelf instellen.