1. Helpcenter
  2. Van start met Leadinfo
  3. Stap 3: Ontvang e-mail rapportages van websitebezoekers

Stel e-mailrapportages in

Ontvang een overzicht van de bedrijfsnamen, het aantal pagina's, het label en de leadscore van het bedrijf.

Wil je in één e-mail zien welke bedrijven jouw website hebben bezocht? Dat kan met onze E-mail rapportages. Ontvang iedere dag, week of maand een e-mailrapportages van de bedrijven die jouw website hebben bezocht. In de e-mail kun je tot 50 verschillende bedrijven zien.

Het instellen van e-mailrapportages is binnen een paar klikken geregeld:

Stap 1: Ga naar "Instellingen".

Stap 2: Selecteer onder "E-mailrapportages" de frequentie van de e-mailrapportages.

Deze instellingen gelden alleen voor jouw account. Wanneer collega's ook e-mailrapportages willen ontvangen, moeten zij dit zelf instellen.