1. Helpcenter
  2. Van start met Leadinfo
  3. Stap 3: Ontvang e-mail rapportages van websitebezoekers

Stel e-mailrapportages in

Wil je in één e-mail zien welke bedrijven jouw website hebben bezocht? Dat kan met onze E-mail rapportages. Ontvang iedere dag, week of maand een e-mailrapportages van de bedrijven die jouw website hebben bezocht.

Je ontvangt een overzicht van de bedrijfsnamen, het aantal pagina's, het label en de leadscore van het bedrijf. In de e-mail kun je tot 50 verschillende bedrijven zien.

Het instellen van e-mailrapportages is in binnen een paar klikken gedaan.

• Ga naar "Instellingen"

• Selecteer onder "E-mailrapportages" de frequentie van de e-mailrapportages

Deze instellingen gelden alleen voor jouw account. Wanneer collega's ook e-mailrapportages willen ontvangen, moeten zij dit zelf instellen.