Beheer je contacten binnen Leadinfo Autopilot

Beheer, bewerk en update je contacten om altijd met de nieuwste gegevens te werken.

In Leadinfo Autopilot heb je een uitgebreid overzicht van al je leads. Dit omvat leads die zijn toegevoegd vanuit de Leadinfo inbox, CSV-uploads of automatisch via triggers. Het overzicht van leads stelt je in staat om gemakkelijk al je leads bij te houden en ze effectief te beheren.

Ontdek meer informatie over het effectief beheren van je contacten in dit artikel.

Het overzicht van je Leads uitgelegd

Binnen Leadinfo Autopilot heb je een overzicht van al je leads. In de linkerkolom kun je eenvoudig sorteren op de verschillende types:

• Latest activity: Een overzicht met de status van jouw leads. Hier zie je wanneer contacten actie uitvoeren vanuit jouw campagne, zoals het openen van e-mails of het bezoeken van een profiel. Lees dit artikel voor een volledige uitleg van deze pagina.
  • In beoordeling: Alle leads die moeten worden beoordeeld om door te gaan in de campagne. Bijvoorbeeld, ontbrekende contactgegevens gebruikt in personalisatie. Lees dit artikel voor een volledige uitleg van deze pagina. Lees dit artikel voor een volledige uitleg van deze pagina.
  • Mijn Leads: Alle leads die door jou zijn toegevoegd aan Leadinfo Autopilot.
  • Alle Leads: Alle leads toegevoegd aan Leadinfo Autopilot.

Het overzicht van leads biedt gedetailleerde informatie over je lead, zoals:

• Naam contact
  • Bedrijfsnaam
  • Functietitel
  • Zijn ze ingeschreven voor een campagne
  • De eigenaar van de lead
  • Bron
  • Engagement score

Eenvoudig zoeken en filteren in het Leadoverzicht

Zoek naar een lead op basis van hun naam, bedrijfsnaam of functietitel.

Je kunt ook filteren in je overzicht op basis van de activiteit van de lead of op basis van hun eigenaar/ingeschreven campagnes.

Bewerk Leads

Om de gegevens van een contact te bewerken, klik je eenvoudig op de lead. Aan de rechterkant verschijnt een venster. Maak je wijzigingen of voeg meer informatie toe.

Vergeet niet om rechtsboven "Opslaan" te selecteren!

Leads toevoegen

Nieuwe leads voeg je eenvoudig toe aan jouw overzicht door rechtsboven op "+ Lead toevoegen" te klikken. Vervolgens bepaal je of je de lead via een trigger wilt toevoegen, handmatig vanuit de inbox of via een csv-bestand.