Beveilig Leadinfo met een Twee-Staps Verificatie

Met de Twee-Staps verificatie van Leadinfo stel je een extra stap in om jouw account te beschermen. Wanneer je de Twee-Staps Verificatie hebt ingesteld, moet je bij het inloggen een extra code invullen om toegang te krijgen tot de Leadinfo portal. Hierdoor maak je het een stuk lastiger voor anderen om in jouw account in te loggen.

Hoe stel ik Twee-Staps Verificatie in?

Je kunt de Twee-Staps Verificatie instellen door onderstaande stappen te volgen:

Stap 1:
Log in bij Leadinfo.

Stap 2: Navigeer naar "Instellingen" in het menu.

Stap 3: Klik op "Nu Instellen" onder "Twee-Staps Verificatie".

Stap 4: Scan de QR-code met je authenticatie app. Jouw Authenticatie app genereert direct een code.

Stap 5: Vul de code in en klik op "Nu instellen".

Stap 6: De volgende keer wanneer je weer inlogt op de portal moet je eerst je de code uit je authenticatie app invullen voordat je door kan naar de portal.

Welke authenticatie app kan ik gebruiken?

Er zijn verschillende authenticatie apps die je kan gebruiken om de Twee-Staps Verificatie aan te zetten binnen Leadinfo. Onderstaand vind je een overzicht van de meest populaire applicaties.

Duo Mobile

Google Authenticator

LastPass Authenticator

Microsoft Authenticator