FAQ: Leadinfo Dashboard

Het Leadinfo dashboard is de plek waar je algemene informatie over jouw websitebezoekers samenkomt. In dit artikel beantwoorden we de meeste gestelde vragen over ons dashboard. Wil je meer weten over wat voor informatie je ziet? Bekijk dan dit artikel.

Wanneer wordt het dashboard bijgewerkt?

De data in het dashboard is real time data. Zodra een bedrijf je website bezoekt, wordt de data toegevoegd aan de widgets.

Van welke periode wordt de data getoond?

Afhankelijk van het verkeer op je website tonen wij de data van de afgelopen 24 uur, 7 dagen of 31 dagen. Rechtsonder in iedere widget vind je de periode die we hanteren.

Hoe kan ik de informatie gebruiken uit het dashboard?

Marketeers gebruiken het Leadinfo dashboard om te kijken in welk land, provincie of branche ze het meest populair zijn. Hierdoor kun je de content aanpassen op de doelgroep van je website.

Ik mis iets in het dashboard, kan je dat toevoegen?

Wij horen graag van onze gebruikers wat zij missen binnen Leadinfo. In onze Feedback gedeelte kun je nieuwe functionaliteiten voorstellen. Hier kunnen andere gebruikers vervolgens weer op stemmen. Populaire functionaliteiten kunnen ingepland worden bij onze developers.

Je vindt de feedback sectie door rechtsboven op je domein en vervolgens "Feedback" te klikken.