FAQ: Schermopnames

Vind een antwoord op de meest gestelde vragen over schermopnames.

Dit artikel toont een overzicht van de meest gestelde vragen over schermopnames. Kom je er alsnog niet uit? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze Support via support@leadinfo.com.

Ik kon schermopnames inzien tijdens mijn proefperiode. Nu is deze functie weg. Wat is er gebeurd?

Schermopnames zijn beschikbaar als add-on bovenop je abonnement. Tijdens de proefperiode heb je de mogelijkheid om te testen of je schermopnames wilt toevoegen aan je account. Je kunt op ieder moment schermopnames toevoegen aan je abonnement. Dit doe je gemakkelijk via de portal.

Waarom wordt de schermopname-knop niet altijd getoond in het bedrijfsprofiel?

Er zijn verschillende redenen waarom de knop niet altijd getoond wordt. Onderstaand vind je een overzicht.

1. Browser

Helaas kunnen we geen opnames maken wanneer een bedrijf Safari als browser gebruikt om jouw website te bezoeken. Dit geldt zowel voor de desktop- als de mobiele versie van Safari.

2. Laadtijd

Wanneer je op een bedrijfsprofiel klikt, wordt op dat moment de schermopnames geladen in de portal. Afhankelijk van hoe lang de opgenomen sessie is, kan het een paar seconden tot 30 seconden duren.

3. Er is niks om te tonen

Wanneer jouw websitebezoekers naar je website gaan en direct wegklikken, toont Leadinfo dit als een bezoek van 5 seconden. Ook wanneer het bezoek slechts 1 of 2 seconden duurde. In dit geval is er ook geen opname om te tonen.

4. Slechte verbinding

De sessies worden direct opgenomen wanneer iemand jouw website bezoekt, en worden ook direct gestuurd naar onze server. Wanneer de internetverbinding van je bezoeker niet goed werkt, wordt de opname niet goed verwerkt en opgeslagen.

5. Adblocker

Adblocking is een software die bezoekers op hun apparaat installeren om functies en advertenties te blokkeren. Wanneer de bezoeker een adblocker actief heeft, kan de opname niet worden gemaakt.

Heeft het gebruik van cookies invloed op de schermopnames?

Wanneer je de Leadinfo tracking code gebruikt zonder cookies is het niet mogelijk om schermopnames te maken. Navigeer naar "trackers" bij de instellingen van de portal om de cookies te activeren. Hier lees je meer over het verschil tussen Leadinfo met en zonder cookies.

Hoe lang bewaart Leadinfo de opnames?

De schermopnames worden voor 2 weken bewaard. Na deze twee weken zijn ze niet meer zichtbaar binnen Leadinfo.