Field mapping

Bepaal zelf welke informatie er wordt meegestuurd naar jouw CRM systeem.

Door gebruik te maken van field mapping kun je zelf aangeven welke velden Leadinfo stuurt en waar deze in het CRM worden geplaatst. Zo stuur je de relevante informatie van jouw websitebezoekers naar de juiste plekken en hebben jouw collega's meteen inzicht in de Leadinfo data.

In dit artikel bespreken we:

Voordelen van field mapping

🎨 Relevante informatie direct in jouw CRM

✏️ Voorkom het handmatig invoeren van informatie

Hoe werkt het?

Voordat je de informatie kunt delen, moet je eerst de integratie opzetten vanuit Leadinfo. Hoe je Leadinfo kunt verbinden met jouw software lees je hier

Navigeer bij de instellingen van de portal naar het juiste CRM systeem. Zodra de koppeling is gemaakt kun je de velden bepalen. Klik hiervoor op "Velden verzonden naar CRM". Vervolgens kun je alle velden inzien en nieuwe toevoegen.

Velden toevoegen

Wanneer je een nieuw bedrijf aanmaakt maken we een nieuw bedrijfsprofiel aan en sturen wij de toekomstige websitebezoeken door als notitie binnen het bedrijfsprofiel. Naast de standaard velden die door Leadinfo worden aangemaakt kun je zelf ook velden toevoegen.

Stap 1:  Klik op "Nieuwe toewijzing toesturen".

Stap 2: Selecteer welk Leadinfo veld je wilt koppelen met het veld binnen jouw software.

Vervolgens kun je ook de eigenschappen van dit veld bepalen

• Overschrijf bestaande data
    Met deze eigenschap vult Leadinfo de informatie binnen het veld, ongeacht of hier al informatie stond in het systeem.

• Verplicht voor export
    Wanneer je deze optie aanvinkt, wordt een nieuw bedrijf alleen aangemaakt als dit veld bekend is in Leadinfo.

Stap 3: Rechtsboven kun je de velden "Opslaan". Vanaf nu wordt de aangeleverde informatie doorgestuurd naar de juiste velden van de bedrijven je koppelt met jouw CRM. Wil je weten hoe je een bedrijf kunt koppelen, klik dan hier

Goed om te weten 📝 Enkel data binnen het bedrijfsprofiel wordt doorgestuurd naar jouw CRM systeem.