Hoe beheer ik gebruikers in mijn Leadinfo account?

Je kunt zelf collega's toevoegen of verwijderen uit jullie Leadinfo account.

  • Ga naar ''Instellingen'' in de Portal.

  • Selecteer links boven het menu ''Gebruikers''.

  • Je kunt een gebruiker verwijderen door de desbetreffende gebruiker te selecteren en op ''Toegang ontzeggen'' te klikken.


Je kunt de verzonden activatiemail annuleren of opnieuw versturen door de inactieve gebruiker te selecteren en ''Opnieuw versturen' of ''Uitnodiging annuleren'' te kiezen.