1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de trackingcode van Leadinfo op mijn HubSpot site?

Installeer de Leadinfo trackingcode binnen een paar stappen op jouw HubSpot website. Zodra je de trackingcode hebt geïnstalleerd, kun je direct van start met herkennen van jouw zakelijk verkeer!

Leadinfo Tip💡 Mocht je gebruik maken van Google Tag Manager op je website, dan raden wij het aan om de tracker te installeren via Google Tag Manager

Leadinfo instaleren op je HubSpot website

Stap 1: Kopieer de trackingcode uit Leadinfo. Deze vind je onder "Instellingen" en vervolgens links onder "Trackers"

Step 2: Ga binnen HubSpot naar  "Instellingen" en selecteer "Pagina's" onder "Website" in het linkermenu.

Stap 3: Selecteer het domein waar je de Leadinfo tracker aan wilt toevoegen.

Stap 4: Plak de trackingcode onder "Site header HTML" en sla je wijzigingen op!

Zodra je de tracker hebt geïnstalleerd, kun je van start met het herkennen van je websitebezoekers. Je vindt een overzicht van je websitebezoekers in de Leadinfo Inbox.

Ben je net begonnen met Leadinfo? Dan krijg je toegang tot de rest van het portaal zodra wij het eerste bedrijf hebben herkend!