1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de trackingcode van Leadinfo op mijn WordPress site?

De Leadinfo trackingcode is gemakkelijk te installeren op jouw WordPress site. Er zijn zelfs verschillende opties waar je uit kan kiezen.

We raden het aan om Leadinfo via Google Tag Manager te installeren, als je daar al gebruik van maakt. Maak je nog geen gebruik van Google Tag Manager? Dan kun je het beste de tracking code installeren via onze plug-in.

Installeer Leadinfo via de WordPress plug-in

Volg onderstaande stappen om de Leadinfo trackingcode gemakkelijk te installeren of bekijk de video voor een uitgebreide uitleg!

Stap 1: Kopieer jouw "Site ID" vanuit de Leadinfo portal. Je kunt de unieke site ID van jouw website terugvinden in de pop-up. Of wanneer je Leadinfo al gebruikt vind je de site ID in portal onder 'Instellingen' en onder 'Trackers'. Als je meerdere websites hebt, zie je hier dus verschillende pagina's.

Stap 2: Ga naar WordPress en voeg de Leadinfo plugin toe aan je website. Navigeer naar "Plugins" en klik op "Add New"

Stap 3: Download de Leadinfo plugin door te zoeken naar Leadinfo in de zoekbalk rechtsboven en klik op "Install Now".

Stap 4: Activeer de plugin door op de blauw knop "Activate" te klikken. Ga vervolgens naar je geïnstalleerde plugins en klik op "Settings" van de Leadinfo plugin. Hier plak je de Site ID die je in stap 1 hebt gekopieerd.

Stap 5: Sla de wijzigingen op door te klikken op "save". Zodra de plugin opgeslagen is, is de trackingcode direct live.

Nieuwe gebruikers krijgen toegang tot de rest van portal wanneer wij jouw eerste zakelijke bezoeker hebben geregistreerd.