1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Cookie banneroplossingen

Hoe voeg ik Leadinfo toe aan Usercentrics?

Usercentrics is een constent management platform die bedrijven helpt om consent van hun websitebezoeker te verkrijgen, beheren en te documenteren. Wanneer je ervoor kiest om Leadinfo achter de cookie consent banner te plaatsen, kun je onderstaande stappen uitvoeren.

Stap 1: Ga naar "Service Settings" in Usercentrics

Ga in Usercentrics naar de juiste website en navigeer naar "Service Settings" in het linkermenu.

In "Service Settings" heb je de optie om een Customer Service aan te maken. Scroll naar beneden tot "Custom Data Processing Services" en klik op "+Create Custom Service".

Stap 2: Vul alle nodige informatie in

Je zult nu een pop-up zien met drie verschillende tabbladen. Hier moet je alle informatie aanleveren die Usercentrics nodig heeft om de toestemming te beheren voor Leadinfo. Vul eerst de tabbladen General, Data en Processor in. Klik daarna op de knop "Save DPS". Vervolgens klik je op de recent aangemaakte Data Processor en kun je vervolgens de Storage tab invullen!

General Tab

Service Name

Leadinfo B.V.

Category

Analytics, Marketing

Service Description

(Dit veld wordt alleen getoond wanneer je de DPS hebt opgeslagen)

Leadinfo herkent bedrijfsbezoeken op onze website op basis van IP-adressen en toont ons openbaar beschikbare informatie, zoals bedrijfsnamen of adressen. Bovendien plaatst Leadinfo twee cookies, om het gebruikersgedrag op onze website te evalueren en verwerkt de tool domeinen uit formulierinvoeringen (bijv. "Leadinfo.com") om IP-adressen met bedrijven te correleren en diensten te verbeteren. Meer informatie is beschikbaar op www.leadinfo.com.

Data Tab

Data Purposes

Analytics, Marketing, Optimisation

Data Collected

Pages visited, Date and time of visit, Referrer URL

Data Recipients

Leadinfo B.V.

Technologies Used

Cookies

Processor Tab

Name of Processing Company

Leadinfo B.V.

Address of Processing Company

Rivium Quadrant 141, 2902LC

Capelle aan den IJssel

Location of Processing

European Union

Data Protection Officer

https://www.leadinfo.com/nl/contact

Policy of Processor

https://www.leadinfo.com/nl/privacy/

Opt-out URL

https://www.leadinfo.com/nl/opt-out/

Storage Tab

Maximum duration of cookie storage

1 day, 2 years

Non-cookie storage

No

Stored Information

_li_id.xxxx

_li_ses.xxxx

Stap 3: Sla de wijzigingen op.

Tot slot moet je nog alle wijzigingen opslaan door op de blauw knop "Save DPS". Leadinfo zal nu alleen actief worden wanneer jouw websitebezoeker de marketing cookies hebben geaccepteerd.