HubSpot CRM integratie

Koppel je HubSpot met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kun je per lead een timeline event toevoegen aan het bedrijf in HubSpot. Hierdoor heb je vanuit HubSpot ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

De voordelen van de integratie met HubSpot

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Hubspot.

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Hubspot vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Hubspot.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik HubSpot aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "HubSpot".

3. Klik op "Verbind met HubSpot".

4. Log in met je HubSpot gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je HubSpot omgeving.

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in HubSpot!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar HubSpot?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw HubSpot omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan HubSpot. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met HubSpot"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in HubSpot? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in HubSpot? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4. Je ziet het bedrijf direct terug in HubSpot!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met HubSpot. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met HubSpot:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Omschrijving

• Telefoonnummer

• Accountmanager

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Adres

• LinkedIn

• Twitter

Good to know 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.