Act! integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met Act! zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In Act! wordt er dan een opmerking toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Act! met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

De voordelen van de integratie met Act!

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Act!

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Act! vanuit Leadinfo

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Act!

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Act! integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Act!".

3. Vul je API domein, Gebruikersnaam, Wachtwoord en Database in en klik op "Verbind met Act!".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Act!. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.