Creatio integratie

In de Leadinfo portal heb je de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Creatio met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf. Wanneer je de koppeling hebt gemaakt kun je handmatig vanuit je inbox het bedrijfsprofiel van een lead delen met Creatio door op de knop 'Delen op Creatio' te klikken. Of maak gebruik van triggers om automatisch interessante Leads door te sturen.

De voordelen van de integratie met Creatio

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Creatio

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Creatio vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Creatio

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Creatio integratie instellen

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Creatio".

3. Vul je domein (https://######-crm-bundle.creatio.com), gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Verbind met Creatio".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Creatio. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.