SugarCRM integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met SugarCRM zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In SugarCRM wordt er dan een opmerking toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de websitebezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in SugarCRM met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

De voordelen van de integratie met SugarCRM

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen SugarCRM

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in SugarCRM vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar SugarCRM

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

SugarCRM integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "SugarCRM".

3. Vul je domein, gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Verbind met SugarCRM".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met SugarCRM. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.