Zoho integratie

Koppel Zoho binnen een paar stappen aan Leadinfo. Hierdoor kun je gemakkelijk leads doorzetten vanuit Leadinfo naar jouw Zoho-omgeving en verkrijg je waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers binnen jouw CRM.

De voordelen van de integratie met Zoho

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Zoho

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Zoho vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Zoho

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Zoho aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "Zoho".

3. Klik op "Verbind met Zoho".

4. Log in met je Zoho gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je Zoho-omgeving.

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Zoho!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Zoho?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Zoho omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Zoho. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Zoho"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Zoho? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Zoho? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Zoho als lead!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Zoho. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Zoho:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Omschrijving

• Telefoonnummer

• Accountmanager

• Adres

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Lead source

Goed om te weten 📝  Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.