Pipedrive integratie

Koppel Pipedrive binnen een paar stappen aan Leadinfo. Hierdoor kun je gemakkelijk leads doorzetten vanuit Leadinfo naar jouw Pipedrive-omgeving en verkrijg je waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers binnen jouw CRM.

Je kunt vanuit Leadinfo bedrijven koppelen aan een bestaand bedrijf in Pipedrive of je kunt een nieuw bedrijf aanmaken in Pipedrive. In dit hulpartikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt en bedrijven doorzet naar Pipedrive!

De voordelen van de integratie met Pipedrive

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Pipedrive.

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Pipedrive vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Pipedrive.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Pipedrive aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "Pipedrive".

3. Klik op "Verbind met Pipedrive".

4. Log in met je Pipedrive gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je Pipedrive-omgeving.

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Pipedrive!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Pipedrive?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Pipedrive omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Pipedrive. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Pipedrive".

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo.

3.a Is het bedrijf al bekend in Pipedrive? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Pipedrive? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je vindt het bedrijf direct terug in Pipedrive als "organisatie"!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Pipedrive. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Pipedrive wanneer je een nieuw bedrijf aanmaakt:

• Bedrijfsnaam

• Telefoonnummer

• Accountmanager

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Adres

Goed om te weten:
Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.