Problemen met Zoho oplossen

Ervaar je problemen met de Zoho integratie? Lees dit hulpartikel dan snel door. Hierin bespreken we meestvoorkomende problemen en hoe je deze kunt oplossen.

Ik heb Zoho verbonden aan Leadinfo, maar er wordt geen data opgehaald in Leadinfo.

Wanneer je Zoho verbonden hebt aan Leadinfo duurt het even voordat alle data gesynchroniseerd is. Afhankelijk van de hoeveel data in Zoho kan het een paar minuten tot een uur duren.

Als de data niet zichtbaar is na een tijd, moet je binnen Zoho de juiste toestemming opgezet hebben. Stel dit goed in door onderstaand stappen na te lopen:

Stap 1: Navigeer binnen Zoho naar "Setup".

Stap 2: Onder "Users and Control" selecteer je "Security Control".

Stap 3: Bekijk of het account dat je aan Leadinfo hebt gekoppeld de juiste toestemmingen heeft.

Stap 4: Klik op het profiel om wijzigingen door te voeren.

Stap 5: Scroll naar beneden tot "Zoho CRM API Access" en zet deze permissie aan.

Ik heb Zoho verbonden aan Leadinfo, maar wanneer ik een bedrijf aanmaak vanuit Leadinfo is die niet zichtbaar in Zoho.

Je hebt de integratie ingesteld en je kunt je websitebezoekers al aan bestaande bedrijven koppelen binnen Zoho. Maar het lukt niet om nieuwe bedrijven aan te maken vanuit Leadinfo binnen je Zoho omgeving. Wanneer je dit probleem tegenkomt, moet je een de module leads zichtbaar zetten in Zoho.

Stap 1: Navigeer binnen Zoho naar "Setup".

Stap 2: Onder "Customization" selecteer je "Modules and fields".

Stap 3: Klik rechtsboven op "Organize Modules".

Stap 4: Vanuit de gehele lijst selecteer je welke modules je wilt tonen of verbergen.

Ervaar je nog steeds problemen met je Zoho integratie? Neem dan contact met ons op via support@leadinfo.com. We helpen je graag verder.