Cookieløs tracking

Leadinfo matcher IP-adressen hos din hjemmesidebesøgende med en offentligt tilgængelig database med virskomhedsdata. Det giver dig mulighed for at genkende og identificere de virksomheder, der besøger din hjemmeside. Leadinfo placerer ikke nogen cookies for at identificere de forskellige virksomheder. Derimod placerer vi cookies for at anskaffe os analytiske data. Disse cookies er cookies, som ikke vil blive delt med andre parter.

Hvis du foretrækker ikke at placere nogen cookies, kan du vælge "Cookieløs Tracking". I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan cookiesløs tracking fungerer, og hvordan du sætter det op på din konto.

Hvad er cookieløs sporing?

For at kunne give dig den rette information om on-page analytics placere Leadinfo to cookies. Ved at anvende disse cookies kan vi give dig mere præcis data om, hvilke sider en virksomhed har besøgt samt, hvorvidt det er første besøg, eller om den gældende part er vendt tilbage til denne side.

Hvis du har opsat cookieløs tracking, vil Leadinfo ikke placere nogen cookies, men Leadinfo vil derimod spore siderne baseret på deres browser.

Påvirker cookieløs tracking Leadinfos brugeroplevelse?

Ja. Cookieløs sporing vil have en påvirkning på sidens analytik og data i portalen. Det vil påvirke to funktioner hos Leadinfo.

1. Hvordan sessionerne vises i virksomhedsprofil.

2. Skærmoptagelse.

Sessions.

Når du anvender cookieløs tracking bliver det svært at adskille de forskellige sessioner hos den samme hjemmesidebesøgende. Som et resultat heraf er det muligt, at alle hjemmesidebesøg bliver placeret under samme session for hver dag. Med cookies er det nemmere at adskille disse sessioner. Det giver dig et tydeligt overblik.

Skærmoptagelse.

Det er ikke muligt at aktivere skærmoptagelse og cookieløs tracking. Hvis du gerne vil bruge skærmoptagelse, så skal du ikke vælge cookieløs tracking.

Godt at vide📝: Cookieløs sporing har ingen indflydelse på identificeringen af dine hjemmesidebesøgende.

Hvordan kan jeg opsætte cookieløs tracking?

For at aktivere cookieløs sporing skal du kun ændre én indstilling i Ledinfo.

Step 1: Log ind på Leadinfo og gå til "Indstillinger"

Step 2: På venstre side skal du vælge det domæne, som du gerne vil ændre trackingkoden på.

Step 3: Under Cookies skal du vælge, at du vil aktivere eller deaktivere cookies.

Godt at vide 📝: Du kan altid opdatere dine indstillinger, og du behøver ikke opdatere din hjemmeside, når du har foretaget disse ændringer.