Data dump: Download alle Leadinfo data

Vi introducerer data dump for alle marketingfolk, som elsker at arbejde med data ❤

Med data dump kan du downloade alle dine hjemmesidebesøg, som hver virksomhed har foretaget. Det gør det muligt for dig at analysere dine hjemmesidebesøgendes med stor detaljegrad.

Som standardindstilling er data dumpt deaktiveret hos alle konto hos Leadinfo. Hvis du gerne vil begynde at anvende data dump, skal du sende en e-mail til os på support@leadinfo.com eller skrive til os via chatten.

Sådan downloader du alle dine lead-data

For at downloade dine data skal du gå til "Indstillinger" og herefter klikke på "Data dump" i menuen til venstre.

Her kan du vælge "Anmod om data dump". Leadinfo vil herefter starte med at behandle alle de data, som der er indsamlet under din konto.

Noter til data dump

⏰ Du kan anmode om data dump en gang hver 24 timer.

📂 Når dine data er blevet behandlet kan du downloade en .csv-fil.

⏳ Det kan tage minutter eller timer alt efter, hvor meget data du har.

Hvilken data kan du downloade?

Data dump tillader dig at eksportere hver eneste hjemmesidebesøg som en virksomhed foretager. Det er værdifuld information, hvis du gerne vil skabe dybdegående analyser. Herudover kan du downloade følgende:

• Besøgstid
  • Side-URL
  • Sidetitel
  • Varighed
  • Henvisning
  • Virksomhedsnavn
  • Beskrivelse
  • CoC-nummer
  • Branchekode
  • Branche
  • Medarbejdere
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Land
  • E-mailadresse
  • Hjemmeside
  • Telefonnummer
  • Tags
  • Søgeord (Google Ads)
  • Kampagne (Google Ads)
  • Ads-gruppe (Google Ads)