Eksportér dine leads til Excel

Eksportér alle dine leads fra Leadinfo til Excel. Du kan dele disse leads med dit salgs- og marketingteam. Det kan i bruge til at følge op på leadsene eller bruge den data til at analysere virksomheder, der besøger hjemmesiden.

Hvordan eksporterer jeg til Excel?

I din Eksport kan du se alle de virksomheder, som har besøg din hjemmeside - nogensinde. Du kan nemt vælge de kolonner, du gerne vil eksportere og lave filtre, så du kan eksportere alle de relevante leads. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan bruge vores Eksport. I følgende afsnit kommer vi ind på:

• Vælg de rigtige kolonner.
  • Filtrér på periode.
  • Filtrér på en specifik side.
  • Filtrér på tags.
  • Filtrér i kolonner.
  • Eksportér leads og organisér din CSV-fil.

Vælg de rigtige kolonner

Vælg i venstre side, hvilke kolonner du gerne vil eksportere, eller fravælg kolonner, så du kun eksportere relevant information. Oversigten ændrer sig med det samme, når du vælger eller fravælger en kolonne.

Filtrér på periode

Hvis du ikke har opsat et filter på en bestemt periode, så vil Leadinfo vise al data, som du har indsamlet. For mange brugere vil eksport af al data give et uoverskueligt overblik, som ikke skaber meget værdi. Derfor er det en god idé at filtrere på perioden.

Leadinfo vil vise alle de virksomheder, der har besøgt din hjemmeside i en given periode.

Filtrér på en bestemt side

Vil du gerne eksportere virksomheder, der har besøgt en bestemt side på din hjemmeside? Så skal du huske at lave et filter i menuen til venstre, så du kun får vist bestemte sider. Indtast et søgeord eller en URL og klik på "Tilføj filter". Leadinfo vil nu vise dig alle virksomheder, som har bestemt den specifikke side.

Filtrér på tags

Tags hjælper dig ikke kun med at organisere din indbakke, men de kan også hjælpe dig med at eksportere alle interessante leads til en Excel-fil. I menuen til venstre kan du filtrere på bestemte tags. Vælg det gældende tag, og Leadinfo vil gerefter vise dig alle virksomheder med det tag.

Hvis du vælger mere end et tag, vil Leadinfo vise dig alle de virksomheder, som har mindst et af de valgte tag.

Filtrér i kolonner

Når du har valgt de rigtige kolonner, kan du filtrere inden for de kolonner, så du mindsker den eksporterede data endnu mere. Hermed bliver den også mere specifik og brugbar for dig.

F.eks. hvis du kun vil eksportere virksomheder, som er lokaliseret i Paris, så skal du indtaste "Paris" under By. Leadinfo vil nu vise dig alle de virksomheder, som er lokaliseret i Paris.

Lav en eksportering og organisér filen

Når du har valgt de rigtige filtre, så vil du opleve, at alt bliver formateret til en kolonne. Du kan nemt tilpasse det ved at følge nedenstående regler.

Step 1: Vælg kolonne A ved at klikke på den.

Step 2: Gå til "Data"og vælg "Tekst til kolonner"

Step 3: Vælg "Fastlagt bredde" og klik på "Næste"

Step 4: Husk at vælge "Komma"

Step 5: Og klik herefter på "Færdig".