1. Hjem
  2. Opstart af Leadinfo
  3. Sikre Leadinfo med tofaktorgodkendelse

Gør Leadinfo sikker med en tofaktorgodkendelse

Med Leadinfos tofaktorgodkendelse kan du sikre, at din konto er ekstra sikker samt undgå eventuelle sikkerhedslækager. Når du aktiverer tofaktorgodkendelse skal du indtaste en ekstra kode for at få adgang til Leadinfos portal. Det gør det sværere for andre at logge ind på din konto.

Fordelene med en tofaktorgodkendelse

⚠️ Forbedret sikkerhed

🔄 Øget compliance

Sådan aktiverer du tofaktorgodkendelse

Du kan aktivere tofaktorgodkendelse via følgende steps.

Step 1: Log ing på din Leadinfo-konto.

Step 2: Gå til "Indstillinger" i toppen af menuen

Step 3: Klik på "Opsæt" under "Tofaktorgodkendelse

Step 4: Scan QR-koden fra din verificeringsapp. Herefter vil du få en kode.

Step 5: Indtast koden og klik på "Opsæt nu".

Step 6: Log ud af Leadinfo og log ind igen efterfølgende. Når du har udfyldt dine login-oplysninger, vil du få muligheden for at indtaste koden fra din verificeringsapp.

Hvilken verificeringsapp kan jeg anvende?

Der er flere forskellige muligheder for at anvende en verificeringsapp til din tofaktorgodkendelse i Leadinfo. Herunder kan du finde en liste over de mest populære apps.

Duo Mobile

Google Authenticator

LastPass Authenticator

Microsoft Authenticator