Hvordan du opsætter e-mail rapporter

Vil du gerne modtage en liste over de virksomheder, der besøger din hjemmeside direkte i din indbakke? Med vores E-mail Rapporter kan du modtage daglige, ugentlige eller månedlige rapporter på de virksomheder, som har besøgt din hjemmeside.

I denne e-mail får du et overblik over alle virksomheder, som har været inde og besøge din hjemmeside i den forgange periode, hvor mange sider de besøgte, deres tag, og deres lead-score. Denne e-mail kan vise på til 50 virksomheder.

Opsæt dine e-mail rapporter med få klik

Step 1: Gå til "Indstillinger".

Step 2: Vælg under "E-mail rapporter" din ønskede hyppighed for rapporterne.

Denne indstilling gælder kun for din konto. Hvis dine kolleger gerne vil modtage e-mail rapporter, så skal de selv gå ind og gøre det via deres egen konto.