Hvordan fungerer Flydende Indhold?

OBS: Hvis du gerne vil anvende Flydende Indhold, så er det vigtigt at have kendskab til webudvikling. Leadinfo tilbyder ikke ekstra support til at implementere denne funktion.

Du kan ændre indholdet på din hjemmeside baseret på den besøgende, eller bruge navnet på den virksomhed, som den besøgende arbejder hos, i din tekst. Det er alt sammen muligt med vores Flydende Indhold-funktion.

Hvordan fungerer Flydende Indhold?

For at implementere Flydende Indhold på din hjemmeside skal du være i besiddelse af nogle udviklingskundskaber. Du skal lave en API-call fra din hjemmeside til vores API (https://api.leadinfo.com/v1/identify). Herunder kan du finde et eksempel på en kode med jQuery.

Du har kun adgang til vores API, når du har tilkøbt Flydende Indhold via vores portal. Når du først har købt Flydende Indhold, så vil det blive tilføjet til din liste.

<script type="text/javascript">
$.ajax({
url: 'https://api.leadinfo.com/v1/identify',
success: function(data){
//show data in your browser console
console.log(data);

//example on how to replace an element in your page
if(data.hasOwnProperty('name')) {
$('.injected-header-text').html('Welkom ' + data.name);
}
}
});
</script>

Ovenstående er et eksempel på jQuery rammestruktur. For flere muligheder henviser vi dig til jQuery-dokumentationen. Du kan også anvende en anden JavaScript rammestruktur.

Du skal huske følgende, når du implementerer Flydende Indhold

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på, inden du implementerer Flydende Indhold.

Når du modtager et tomt svar, så er det fordi, vi ikke kunne identificere den besøgende. Hvis vi kan identificere den hjemmesidebesøgende, så vil du have adgange til følgende informationer:

Navne Variable Navne
Virksomhedsnavn navn
By by
Land land
SIC-kode branche_kode_sic87
SBI-kode branche_kode
Domæne domæne
Favicon favicon
Logo logo
Handelskammeret nummer coc_nummer
Medarbejdere medarbejdere
Total antal medarbejdere (inkl. virksomhedsgruppe)  medarbejdere_total
Estimeret salgsvolume salgs_volume

Du vil modtage et svar i XML eller JSON. Dette afhænger af HTTP-Header "accepteringen". Når dette ikke er tilgængeligt, så vil Leadinfo sende en JSON.

Yderligere skal du lave et såkaldt 'call' via JavaScript på din hjemmeside. Det er vigtigt, at dette foregår i din frontend og ikke i din backend.