1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installere jeg Leadinfos trackingkode på min WordPress-side?

Du kan nemt installere din trackingkode fra Leadinfo på din WordPress-hjemmeside. Der er sågar forskellige metoder at vælge imellem.

Vi anbefaler, at du installerer Leadinfo gennem Google Tag Manager, hvis du allerede har dette installeret på din hjemmeside. Hvis du ikke anvender Google Tag Manager, så kan du installere koden via vores WordPress-plugin.

Installering af Leadinfo med vores WordPress-plugin

Vi har lavet en et plugin, der er supernemt at installere. Du skal bare følge trinene nedenunder, og så kan du påbegynde identificeringen af virksomhedsbesøgende på din hjemmeside.

Step 1: Kopiér "Site ID" fra Leadinfos portal. Dette kan findes på pop-uppen på din skærm. Hvis du allerede bruger Leadinfo, så kan du finde den under "Indstillinger" og herefter under "Trackers".

Step 2:
Gå til WordPress og tilføj Leadinfos plugin på din hjemmeside. Du skal blot gå til "Plugins" og klikke på "Tilføj ny".

Step 3:
Download plugin fra Leadinfo ved at søge efter Leadinfo i øverste højre hjørne. Du skal vælge "Installér nu"

Step 4: Aktivér dit plugin ved at klikke på den blå knap "Aktivér". Derefter skal du finde dine installerede plugins og klikke på "Indstillinger" til Leadinfos plugin. Her skal du indsætte det unikke Site ID. som, du kopierede under step 1.

Step 5: Du skal huske at gemme dine ændringer. Når du først har gemt dit plugin, så vil trackingkoden virke med det samme.

Som ny bruger vil du få adgang til resten af portalen, når vi har registreret det første besøg fra en virksomhed på din hjemmeside.