Leadinfo Audience Match

Brug Leadinfo Audience Match for nemt at se de mest relevante leads!

Baseret på de virksomheder, der besøger din hjemmeside, bruger vi maskinlæring til at genkende din ideelle målgruppe. Baseret på denne ideelle kundeprofil får leads en Leadinfo-ild. Læs alt om denne funktion i denne artikel.

I denne artikel drøfter vi:

Fordelene ved Audience Match

🔥 Se de mest relevante leads med et øjekast

⌛ Arbejd så effektivt som muligt ved at følge de bedste leads først

Hvordan bestemmes audience-matches?

Baseret på vores algoritme kan en virksomhed få en “ild” i din indbakke. Dette betyder, at vi har fundet en overensstemmelse mellem dette firma og din ideelle kundeprofil. Softwaren ser på de virksomheder i din indbakke, der har fået mærket "hot" eller "kunde". På grundlag heraf vil den afgøre, hvilke karakteristika en virksomhed skal have for at være interessant. Derefter kontrollerer den virksomheder med mærket "ikke interessant" for at validere profilen. Hvis besøgende opfylder dine profilkriterier, får de et flag. Følgende datapunkter bruges til at opbygge den ideelle kundeprofil.

• Industri
  • Antal medarbejdere
  • Omsætning
  • Oprindelsesland
  • Afstand til din virksomhed

Hvis du ikke har tags i din indbakke, vil softwaren kigge på din gennemsnitlige hjemmeside besøgende som grundlag for din ideelle kundeprofil. Dette kan du derefter forbedre ved at vurdere virksomhederne i din indbakke.

Vurdere dine matches

Algoritmen, der er udviklet til at kvalificere dine leads, er selvlærende. For hver Audience Match har du mulighed for at vurdere om matchet er godt. Dette hjælper vores software med at vise endnu mere præcise “flammer” i din indbakke. Bare klik på flammen i kundeprofilen og giv anbefalingen en score. Hvis det viser sig, at disse besøgende ikke er relevante for dig, og du har vurderet dem negativt, vil flammen forsvinde øjeblikkeligt.

Tip 💡 Brug Bulk-tagging til automatisk at tildele tags til alle dine nuværende kunder. Dette hjælper vores software med at afgøre din ideelle kundeprofil. Læs mere om Bulk-tagging i denne artikel.

Sortér din indbakke med Audience Match

Nu, hvor du har indsigt i dine ideelle hjemmeside besøgende, kan denne information bruges til at automatisere din salgsproces. Filtrer eller sorter disse leads nemt ved hjælp af en af de to nedenstående metoder.

Sortér din indbakke

Sortér din indbakke for at se de leads, der svarer til din målgruppe først. Naviger med pilerne til venstre for din søge-bjælke for at ændre måden, din indbakke er sorteret på. Klik på "Audience Match" for at se disse leads først.

Brug Audience Match som segment

Du kan bruge de leads, der svarer til din ideelle kundeprofil, som standardfilter ved at oprette et segment. I dine avancerede filtre skal du vælge "Audience Match" for at oprette en oversigt over kun disse virksomheder. Dette segment kan nu bruges til rapporter, eksport osv. Læs mere om segmenter i denne artikel.