Hvad er Flydende Indhold?

Med flydende indhold kan du tilpasse dit indhold på din hjemmeside baseret på den besøgende. Baseret på en virksomheds karakteristika kan du lave justeringer i din tekst, billeder, videoer og meget mere. Det er virkelig brugerdefineret indhold! Ved at bruge vores funktion med flydende indhold kan du f.eks. kun vise cases relateret til restaurationsbranchen, hvis en restaurant eller café besøger din hjemmeside.

Eller du kan anvende funktionen til at tilføje detaljeret virksomhedsoplysninger på din hjemmeside. På vores egen hjemmeside bruger vi denne funktion til at nævne virksomhedens navn i vores tekst.

Ved at personliggøre din hjemmeside baseret på den besøgendes karakteristika, så kan du spille på de behov, som den gældende har. Og på den måder skaber du øget interesse til dit produkt eller din ydelse.

Hvordan fungerer Flydende Indhold?

Du skal have en smule kendskab til kodning, hvis du gerne vil implementere denne del på din hjemmeside. Hvis du gerne vil bruge Flydende Indhold, så skal du have adgang til vores API. Via API'en kan du tilføje Flydende Indhold til din hjemmeside. API'en er nem at komme til med jQuery.  Denne artikel beskriver implementeringen af Flydende Indhold mere dybdegående.

Hvordan får jeg Flydende Indhold?

Flydende Indhold er kun tilgængeligt som en tilføjelse til vores standard abonnement. Du kan tilkøbe denne funktion inde i portalen. Du skal blot gå til "Indstillinger" og vælge "Abonnement" i venstre menu. Her vil du også kunne se, hvad priserne for Flydende Indhold er.