Hvordan installerer jeg Leadinfo trackingkoden på min hjemmeside?

Du er anmodet om en Leadinfokonto, og nu vil du gerne begynde at identificere og spore virksomheder, som har besøgt din hjemmeside. Men først skal du installere den såkaldte trackingkode på din hjemmeside.

Du kan installere trackingkoden ved at tilføje koden manuelt til din hjemmeside, bruge Google Tag Manager eller ved at bruge em af vores pug-ins til WordPress, Joomla! eller Drupal.

Denne artikel forklarer dig, hvordan du kan installere Leadinfo trackingkoden manuelt på din hjemmeside. Du kan også tjekke disse artikler ud, som vil hjælpe dig med at installere trackingkoder på forskellige CMS-systemer.

Manuel installation af Leadinfo

For at installere Leadinfos trackingkode skal du have adgang til det CMS-system, som bliver brugt til at administrere din hjemmeside.

Step 1: Log ind på Leadinfos portal og kopiér din trackingkode. Hvis du allerede bruger Leadinfo, kan du finde din trackingkode inde på portalen ved at gå ind på "Indstillinger" og vælg din hjemmeside under "Trackers".

Step 2: Gå til din CMS og gå til den sektion, hvor du kan ændre sidehovedet på din hjemmeside.

Step 3: Indsæt trackingkoden og gem dine ændringer. Du må ikke foretage nogen ændringer i din trackingkode, da koden ellers ikke vil fungere korrekt.

Trackingkoden vil herefter virke sådan, at når det første besøg er registreret, vil du kunne se det hele inde i vores portal.

Opdag, hvordan du installere tracking på dit CMS-system: